Ottentic website loading
Combined Shape Created with Sketch Beta.
Samen.
Smaken.
Beleven.

Een origineel en uniek concept om een feestje te geven, te vergaderen, een tentoonstelling of workshop te organiseren of misschien wel een top chef uitnodigen die kookt voor je zakenpartners? Ottentic, een authentieke locatie in het hartje van Brugge, beschikt over een hippe bar, een gezellige eetruimte met keuken en een vergaderzaal die je kan huren, samen of apart. Dit alles wordt je aangeboden al dan niet in combinatie met verschillende formules op maat. Ottentic maakt het je graag gemakkelijk!

Offerte aanvragen!

Ottentic Huren

Ottentic beschikt over een authentieke bar op het gelijkvloers, een uitgeruste keuken en eetruimte op het eerste verdiep en een vergaderruimte boven. Alle ruimtes zijn samen of afzonderlijk te huur aan scherpe prijzen. Het cafégedeelte huren voor een gezellige avond, een degustatieavond, een studentenbijeenkomst enz., dat kan, al dan niet in combinatie met het huren van de eetruimte & keuken of vergaderzaal (een voorschot van 15%). Bij het huren van de bar en de keuken/eetruimte mag je gratis gebruik maken van de vergaderzaal. Afhankelijk van de ruimtes die je huurt, is er plaats tot maximum 60 personen.

Deel een ervaring

Ottentic is een nieuw concept dat vast en zeker in de smaak zal vallen: huur de ruimte die je nodig hebt en koppel er al dan niet één van onze voorgestelde formules aan. Vergaderen, feesten, een Gin tasting, een bierdegustatie, een culinair evenement, een opleiding of tentoonstelling organiseren? Of misschien een pop-up restaurant voor een korte tijd? Alles is mogelijk en we helpen je graag bij de keuze van een passende formule.

Formules

De formules die wij aanbieden zijn zeer divers en afhankelijk van de ruimte die je huurt natuurlijk. Wij werken hiervoor samen met verschillende partners die het je graag gemakkelijk maken. Wens je een meeting met hapjes, belegde broodjes of koffie, een uitgebreide catering door één van onze partners, een workshop over koffie, bier of iets anders? Dat is allemaal mogelijk. Bekijk de formules die we aanbieden.

Agenda

Ben je op zoek naar fun en gezelligheid tijdens de week of in het weekend? Ottentic heeft af en toe ook een event in petto! Een gezellig avondje uit in Brugge met live muziek, een culinair evenement met hapje en drankje, tijdens de Zandfeesten of op zaterdag Marktdag, Ottentic is er ook graag bij als Brugge leeft! Check zeker onze agenda en reserveer je plaatsje(s) want deze zijn beperkt.

27/03/2024
VOLZET Wijndegustatie: Kennismaking m...

Kennismaking met wijn en hoe verder samen wijn ...

Lees meer
11/04/2024
VOLZET Bierdegustatie: Brouwerij Deca...

Maak kennis met Brouwerij Deca in Ottentic!

Lees meer
14/04/2024
Triënnale x Ottentic

Beleef Triënnale Brugge samen met Ottentic!

Lees meer

Bekijk alle evenementen

BEKIJK ALLE EVENEMEN Created with Sketch. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN

1. Bar

Bij het binnenkomen van Ottentic kan je de authentieke en gezellige sfeer al opsnuiven. Een lange bar waar je kan vertoeven met je vrienden, familie en collega’s. Onze bar is volledig ingericht en alles is aanwezig voor feestjes, degustaties of andere gelegenheden tot 40 personen. Huur je eigen bar voor één of meerdere avonden in het centrum van Brugge!

Ontdek de bar

2. Keuken & eetruimte

Naast een modern ingerichte keuken hebben we ook een aangename eetruimte ter beschikking tot 18  personen waar je gezellig kan eten en samen zijn. Het is een ideale ruimte die je kan huren voor kookworkshops, foodpairing, zakenlunches en zoveel meer. Uniek en zeker niet duur om zeker eens te beleven in het hartje van Brugge. Kook en eet en beleef Ottentic!

Ontdek de keuken & eetruimte

3. Vergaderruimte

Met zijn centrale ligging in Brugge is Ottentic de perfecte locatie om te vergaderen, opleidingen te organiseren, trainingen te organiseren enz. Ottentic biedt een professioneel ingerichte ruimte voor 28 personen: projector, wifi en andere nodige uitrusting zijn aanwezig, ook voor hapjes en drankjes kan gezorgd worden.

Ontdek de vergaderruimte