Ottentic website loading

Bierdegustatie: Winterse bieren

Gepubliceerd op: 29/09/2020

Woensdag 2 december 2020 om 19h30

Als de dagen korter en kouder worden mogen de bieren als iets voller van smaak zijn. We proeven een 6-tal winterbieren, ook wel kerstbieren genoemd, en sluiten de avond af met een winters hapje.

We starten om 19u30 en de degustatie wordt georganiseerd in samenwerking met Kate's Bier Advies.

Omwille van de corona maatregelen zijn het aantal plaatsen beperkt tot 20 personen. Hoe zullen we het organiseren? Iedereen draagt zijn/haar mondmasker en ontsmet zijn/haar handen bij het binnenkomen. Je houdt je mondmasker als je rondloopt en mag het masker enkel afzetten als je aan tafel zit. Het is niet de bedoeling dat je van plaats wisselt tijdens de degustatie. We voorzien twee tafels van 10 personen en iedereen moet zich registreren. Heb je symptomen of heb je positief getest? Dan blijf je beter thuis om de andere deelnemers te beschermen. Geef in dat geval op voorhand een seintje en misschien kan iemand anders je plaats alsnog vervangen.

Schrijf je in door op onderstaande link te klikken en het google formulier in te vullen. Let op! De inschrijving is pas definitief na het overschrijven van €30,00 per persoon op het rekeningnummer van Ottentic BE44 7380 2922 8445 met mededeling <<DATUM EVENT, NAAM, AANTAL PERSONEN>>.