Ottentic website loading

Triënnale x Ottentic

Gepubliceerd op: 10/02/2024

Zondag 14 april 2024 om 10h

Op zondag 14 april staat er een uniek evenement op de agenda: Triënnale x Ottentic! Ben jij klaar om ondergedompeld te worden in de prachtige wereld van hedendaagse kunst en architectuur in het pittoreske Brugge?

Kathleen, onze gids, neemt je mee op een boeiende ontdekkingsreis langs de mooiste kunstwerken van de triënnale. We starten met een drankje in Ottentic, waar we ons voorbereiden op een ochtend vol inspiratie en verwondering.

De triënnale combineert op unieke wijze moderne kunst en architectuur met de historische charme van Brugge. Kathleen zal je voorzien van interessante achtergrondinformatie en je meenemen in de wereld van de kunstenaars.

Na deze fascinerende tocht door Brugge eindigen we weer bij Ottentic, waar een heerlijk lunchbuffet op ons staat te wachten, bereid door onze huistraiteur Laurens van 't Dozyn.

Mis deze ideale zondagochtend in april niet! Laat je betoveren door de schoonheid van kunst en geniet samen met gelijkgestemden van een onvergetelijke ervaring. Schrijf je snel in en beleef Triënnale x Ottentic!

We starten om 10u, de gidstoer wordt georganiseerd in samenwerking met Kathleen De Sutter.