Ottentic website loading

Pakket van twee online wijndegustaties

Gepubliceerd op: 29/09/2020

Schrijf je in voor dit pakket van twee online wijndegustaties en ontvang meteen zes wijnflessen. Per wijndegustatie zullen drie flessen gedegusteerd en uitgebreid besproken worden. Je kan dus met meerdere mensen uit je eigen bubbel de degustatie volgen. Tijdens de degustatie zal uitgelegd worden hoe je de geopende wijn het best kan bewaren. Je hoeft de drie flessen zeker niet volledig leeg te drinken op één avond.

"Gianluca Di Taranto, de beste sommelier van België en Maître in tweesterren restaurant The Jane"

Solo Sangiovese - woensdag 9 december 2020, 19h30

Op woensdag 9 december 2020 organiseren we de allereerste wijndegustatie in Ottentic. Niemand minder dan Gianluca Di Taranto zal ons virtueel meenemen naar Italië. Eén van de enige druiven dat er geweldig in slaagt om net zoals pinot noir terroir in het glas te reflecteren zoals maar weinig anderen dat kunnen. Gianluca selecteert voor ons drie verschillende topwijnen (nope, niet overdreven) vanuit verschillende regio’s, producenten, stijlen en vintages om hier dieper op in te gaan en zijn mening te staven. Bereid je mentaal voor op een ware sangiovese-masterclass! Er zijn ergere manieren om 2020 (zo snel als mogelijk) door te spoelen. Not to be missed… En da’s een vrij zwaar understatement.

Onbekende parels van 2020 - woensdag 13 januari 2021, 19h30

Gianluca Di Taranto selecteerde enkele onbekende parels van 2020 om op woensdag 13 januari 2021 te degusteren. Ah. 2020. Ondertussen, nu in 2021, een lang vervlogen tijd. Het jaar van Biden en Trump (stop the count!). Het jaar van Bayern München, regeringsvormingen, lockdowns, avondklokken en.. Covid-19. Een jaar om te vergeten, laten we maar zeggen. Maar niet alles was negatief in 2020, en dat is net hetgeen Gianluca jullie op zijn ondertussen gekende, eigen en bovenal typerende manier virtueel zal toelichten. Denk letterlijk aan drie parels van wijnen dat in de luwte zitten, en veel meer aandacht verdienen dan dat ze krijgen. Aan Gianluca om dat gepassioneerd met hand en tand uit te leggen!

Let op! De inschrijving is pas definitief na het overschrijven van €150.00 per pakket op het rekeningnummer van Ottentic BE44 7380 2922 8445 met mededeling <<Wijndegustaties, NAAM>>.

Na inschrijving (en betaling) kunnen de flessen in Ottentic afgehaald worden op zaterdag 5 december tussen 10h en 12h. Deze degustaties zullen online via Microsoft Teams verlopen. Enkele dagen voordien ontvangt elke deelnemer een link om deel te nemen aan het evenement.