Ottentic website loading

Formules

De formules die Ottentic aanbiedt zijn zeer divers en afhankelijk van de ruimte die je huurt. Wij werken hiervoor samen met verschillende partners die het je graag gemakkelijk maken. Volledig vrijblijvend bieden we enkele originele en smakelijke formules aan.

Kaasplank met aangepaste bieren of wijnen, met informatiefiche

Kaas en wijn, het is een niet te kloppen combinatie. Maar welke wijn past het best bij welke kaas? En moet het altijd rode wijn zijn?

Wij helpen je op weg en bieden een verfijnde kaasschotel bestaande uit 3 gangen, en dit vanaf 6 personen :
– Witte wijn met aangepaste kazen
– Rode wijn met gerijpte specialiteiten
– Zoete wijn met oude of blauwe kazen

Onze kaasschotel bestaat uit een waaier aan fijne kazen (250 g/pp) uit alle hoeken van Europa afgewerkt met vers seizoensfruit, noten, gedroogde vruchten en confituren. Eveneens is er een assortiment mini broodjes en een appelbrood voorzien.

We presenteren onze kaasschotel op een mooie plank, waarvoor we standaard €50 waarborg aanrekenen. We serveren één kaasschotel per plank, één plank is geschikt tot 6 personen. Per kaassoort en bijhorende wijn vind je een fiche terug, waarbij er deskundige uitleg gegeven wordt door onze kaasmeester. De volgorde waarin je de kazen het best proeft, vind je hier ook terug.

Wijn en bier wordt aangerekend volgens verbruik.

€20,00 / persoon

Kaasplank met aangepaste bieren of wijnen, mét uitleg van kaasmeester Goran

Laat je meeslepen in het smaakvolle verhaal van kaasmeester Goran Vanneste van Studio Smaak. Onder begeleiding worden er 6 - 8 tal kazen geproefd en toegelicht met aangepaste wijnen of bieren. Hierbij worden alle deelnemers ondergedompeld in de wondere wereld van kazen. Zo leer je meer over de oorsprong van de kazen, kaasfamilies, Belgische kazen... . Deze foodpairing duurt ongeveer 1,5 uur. Hierbij is de deskundige uitleg, kaas, aangepast brood en wijn en fruit inbegrepen.

Wijn en bier wordt aangerekend volgens verbruik.

€23,00 / persoon

Vergaderhapjes, Half Dozyn en Dozyn hapjes, Menu's ABC...

Catering (bereiding ter plaatse) prijzen i.s.m. cateringbedrijf 'Dozyn' (incl 12% BTW) versie 22/11/2017
Toebehoren bij vergaderingen (per persoon)
Vijf mini broodjes 10 €
Supplement soep 2 €
Taart 4 €
Fruit 3 €
Assortiment koekjes 3 €

Half Dozyn hapjes (6 st) 14 €
Walking diner (10 st.) 23 €

Keuze uit:
Bruschetta
Geitekaas speculoos
Croque foie gras
Gerookte kip met guacamole
Pomme moscovite
Gelakte gamba
Arancini
Kwartelvogelnestje
Huiswarmgerookte zalm
Zalmbonbon met gerookte forel
Mini qui

€14,00 / persoon

Tête Pressee, nostalgie in eigenzinnig eetconcept.

Ottentic & Tête Pressée.
Tête Pressée vertaalt nostalgie in een eigenzinnig eetconcept. Samen eten aan een lange tafel, Tête Pressée is genieten van goed eten en van samenzijn, want eten mag ook gezellig zijn. Die ongedwongen huiselijke sfeer van weleer daar streven we samen naar.
Pieter werkt het liefst met producten van leveranciers uit de buurt. Puur. Dagvers. Kwaliteits­producten die artisanaal worden gekweekt en geteeld of gevangen. Tête Pressée is een be­wus­te keuken. Het is herkenbare g

€23,00 / persoon

Historisch op stap rond Ottentic met drink

Gedurende 2 uur wordt u mee op stap genomen door een Brugse gids/zytholoog in het historische West-Brugge. Niet de platgelopen toeristische route maar een Brugge pur-sang met veel interessante weetjes. Ideaal om de benen te strekken na een lekker etentje of een vergadering. Halverwege wordt er een stop gehouden voor een biertje of frisdrank.

Kostprijs: 120 euro + 5 euro pp voor drink

€5,00 / persoon

Bierdegustatie "Ottentic de luxe"

Laat U meeslepen in het bierig verhaal van Ottentic.
Onder begeleiding van gediplomeerd zytholoog Kathleen worden 8 bieren geproefd en toegelicht. We proeven o.a. Lambiek versus Geuze, jonge versus oude Orval, St.-Bernardus Abt versus West-Vleteren XII.

Kostprijs: 180 euro + 15 euro pp voor de bieren

€15,00 / persoon