Ottentic website loading
Eetruimte

Samen koken en genieten

Op de eerste verdieping kan de chef gebruik maken van onze open keuken om naar hartelust te koken voor uw gasten. Het keukengedeelte is volledig ingericht met ingebouwde toestellen, een barbecue (Braai), een koelcel, combi-stoomoven van het merk Convoterm, warmhoudlades, enz. De aanpalende eetruimte met gezellige houten tafel biedt plaats voor ongeveer 18 personen. Indien je graag wenst te koken voor meerdere personen kunnen de andere ruimtes gehuurd worden.

De kook- & eetruimte in Ottentic is een ideale ruimte voor een kookpartij onder vrienden, kookworkshops, foodpairing, zakenlunches of misschien wel een topchef die komt koken voor je feest. Kom dit authentiek concept in hartje Brugge zeker eens te beleven. Kom koken, eet en beleef Ottentic!

Bij het verhuren van de keuken & eetruimte biedt Ottentic originele en passende formules die je op maat kan kiezen. Een chef die komt koken, een smakelijke formule met onze partner traiteurs of iets anders, het is allemaal mogelijk. Bekijk onze formules.

Offerte aanvragen!
Plaats tot 18 personen
Volledig ingerichte open keuken met eetruimte
Koelcel en professionele vaatwasmachine aanwezig
Catering mogelijk door onze huistraiteur
Bediening door onze barman/vrouw
Incl. verwarming, elektriciteit en SABAM (behalve live muziek)