Tips voor je bedrijfsevent

Samen smaken beleven

Een sterke band met klanten en personeel is cruciaal voor je bedrijf. Bij Ottentic houden we ervan mensen samen te brengen en te verbinden. We doen dat door smaakvolle ervaringen of een vleugje cultuur te linken aan ons Brugs café. Hoe jouw bedrijf hier ook van kan meegenieten en indruk kan maken op zowel klanten als personeel, vertellen we je graag in deze blog.

Eentje van ‘t vat

Voor wie zijn klanten echt iets speciaals wil bieden, is een bierproeving een fantastisch idee. In België heb je een indrukwekkend aanbod aan bieren, variërend van trappisten- en abdijbieren tot lambieken en saisonbieren. Elke regio heeft zo zijn eigen traditionele bierstijlen en smaken. Onze biersommelier Kate van Kate’s bieradvies geeft graag een woordje uitleg. Welke smaken springen er uit? Welk bier heeft het meeste pit? Laat de aanwezigen het allerbeste of populairste bier kiezen, wat direct zorgt voor boeiende gesprekken. Ongetwijfeld een leerrijke ervaring voor iedereen! 

Brugge die scone

Heb je een vestiging in Brugge of wil je dat je klanten de stad leren kennen? Brugge heeft zoveel te bieden: van stadswandelingen, paardenkoetsritten tot rondvaarten op de Brugse reien. De stad organiseert ook culturele evenementen zoals de Heilige Bloedprocessie, de Triënnale en Wintergloed. Combineer deze activiteiten gerust met een ontbijt, lunch of afterwork drink voor extra veel plezier!

Goooaaal!

Of je nu fan bent van voetbal of wielrennen, er zijn genoeg sportieve evenementen om uit te kiezen. Overweeg je als bedrijf een stadsloop voor je personeel, een fietstocht met het team of misschien wel een voetbalmatch met zakenpartners te organiseren? Na de inspanning is het tijd voor ontspanning. Maak het helemaal af met een gezonde lunch of stevige maaltijd bij Ottentic. 

Gezellig tafelen

Een mijlpaal behaald met je bedrijf? Een prijs binnengesleept of een groot project afgerond? Dat verdient een feestje. Trommel je medewerkers en partners op voor een gezellig etentje. Denk aan informeel tafelen met gerechten uit grootmoeders keuken. Een smeuïg stoofpotje of sappig stuk vlees op de braai? Of misschien liever wat hapjes aan de toog? De huiskok van Ottentic, Laurens van ’t Dozyn, staat klaar om je te verwennen met heerlijke creaties. Wedden dat de potten volledig uitgelikt worden? 

Met deze tips wordt je volgende teambuilding of klantenevent zeker een succes. Laat je leiden door smaak, sport of cultuur en geef er een originele invulling aan die past bij de cultuur en het karakter van je bedrijf. We denken graag met je mee. 

  • Wil je jouw volgende bedrijfsevent in Ottentic vieren? Vraag dan hier een offerte aan.
  • Wil je een bierdegustatie organiseren met je bedrijf in Ottentic? Contacteer ons.
  • Ook Ottentic leeft mee met de Brugse evenementen en heeft hiervoor speciale formules beschikbaar. Ontdek ze hier.