Dit was de Warmste Week in Ottentic!

Samen voor het goede doel

De Warmste Week 2023 streek neer op het Zand in Brugge, vlakbij Ottentic. Het was al snel duidelijk dat we dit niet zomaar voorbij konden laten gaan. Ook het thema ‘Opgroeien zonder zorgen’, ligt ons nauw aan het hart. Dus doopten we Ottentic tijdens de Warmste Week om tot het Warmste Café van Brugge. Om deze actie kracht bij te zetten, kregen we steun van onze partners. Samen met Oostboek, Studiebureau Jonckheere, BNI De Metten en JCI Houtland bemanden we afwisselend het Warmste Café. 

Samen smaken beleven

Wie tussen de optredens door afzakte naar Ottentic kon al van ver de sfeer opsnuiven. Er werd gelachen, getapt en gedronken. Ons Warmste Café stond afgeladen vol met Bruggelingen, buren en sympathisanten die genoten van de gezellige ontspannen sfeer. Een fris pintje hier, een braadworst van op de braai daar of toch liever een tas verse soep? Er was voor elk wat wils. 

Op verkenning

De nieuwsgierigen konden het pand van Ottentic in al zijn glorie ontdekken. Op de eerste verdieping kon je een kijkje nemen in de volledig uitgeruste keuken met braai of de vergaderruimte op zolder verkennen. Ondertussen deelde eigenaar Koen het verhaal achter het ontstaan van Ottentic.

Smakelijke winactie

Café Ottentic organiseert regelmatig bier- of wijnproevingen. Zo konden de bezoekers van ons Warmste Café per ingevulde drankkaart een Ottentic-bierpakket winnen. Doorheen de week gaven we er vier weg. Een actie die zeer in de smaak viel!

Opbrengst De Warmste Week

Hét doel van ons Warmste Café was natuurlijk geld inzamelen voor DWW. Naast de sponsoring en vrije giften, schonken we per verkochte drankkaart de helft aan De Warmste Week. Zo konden we het mooie bedrag van € 3.670 overhandigen aan Sander Gillis, één van de presentatoren van De Warmste Week! Onze oprechte DANK aan iedereen die langskwam in ons Warmste Café, evenals onze partners en sponsors. Dankzij jullie warme inzet konden we dit mooie bedrag schenken.

Het is overduidelijk: Ottentic brengt mensen samen en zorgt voor verbinding.