Ottentic is open tijdens de Warmste Week

Kom naar Warmste Café van Brugge

Tijdens de Warmste Week dopen we Ottentic om tot het Warmste Café van Brugge. We heten iedereen van harte welkom van 18 t.e.m. 24 december voor een smaakvol biertje of frisdrank. Wie zich wil opwarmen tijdens de ijskoude winterdagen kan genieten van verse soep, koffie of thee. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar het goede doel.

Wil je de actie steunen met een gift? Doe dan rechtstreeks een gift voor onze actie op de website van de Warmste Week. Dan ontvang je meteen ook een fiscaal attest. 

Om onze actie extra kracht bij te zetten, krijgen we de steun van onze partners. Samen met Oostboek, Studiebureau Jonckheere, BNI De Metten en JCI Houtland zullen we het Warmste Café afwisselend bemannen en jullie warm verwelkomen.

Ontdek hier onze partners!

Maandag: Oostboek

De warmste boekhouders van Brugge? Die vind je ongetwijfeld bij Oostboek! Het team van mee(r)denkers begeleidt bedrijven met professioneel advies en denkt proactief mee over nieuwe opportuniteiten. Want samen vooruitgang boeken, daar gaat Oostboek voor! Met klanten, als collega’s onder elkaar én voor de samenleving. Daar is deze actie voor de Warmste Week het mooiste bewijs van. Een enthousiaste Oostboek-equipe ontpopt zich op maandag 18 december tot cafébaas-voor-één-dag. Spring gerust eens binnen voor een gezellige babbel, om te netwerken of om je potentiële collega’s te ontmoeten. Wees welkom vanaf 16h!

Dinsdag: Studiebureau Jonckheere

Studiebureau Jonckheere is een familiaal Studiebureau voor infrastructuurwerken. Denk hierbij aan: wegen, riolering, parken, fietspaden, omgevingsaanleg, waterlopen,… Gaande van het ontwerp tot de opvolging van de werken en de afwerking. Enkele projecten? De sanering van de Brugse Reien, het Jan Breydelstadion, de openlegging van de Kerkebeek in Sint-Michiels, fietspaden in Genk, maar ook de omgevingswerken van het geplande stadion van Club Brugge.

Wij zoeken mensen, met technisch bouwkundige vorming, met goesting om ons te versterken, in onze kantoren in Brugge, Leuven of Hasselt. Mensen die initiatieven als de warmste week genegen zijn. Neem gerust contact of kom ons bezoeken tijdens de Warmste Week! Want op dinsdag 19 december houden wij Café Ottentic open vanaf 16h.  

Woensdag: BNI De Metten

BNI is de afkorting voor Business Network International, maar eigenlijk is BNI De Metten een bruisende, enthousiaste verzameling van ondernemers die elkaar wekelijks, voor dag en dauw, ontmoeten om business te doen. Het BNI-commitment draait rond vertrouwen en onze leuze ‘Givers Gain’ stroomt als onmiskenbaar bloed door de aderen van elke ondernemer die deel uitmaakt van dit netwerk. Deze vereniging met internationaal karakter zorgt ervoor dat lokale ondernemers uit de regio Brugge en Ommeland de handen in elkaar slaan en hun krachten bundelen onder de naam ‘BNI De Metten’. BNI De Metten staat garant voor professionaliteit, kwaliteit en ‘goesting’ in het ondernemen! Op woensdag 20 december ontvangen de leden van BNI De Metten je met veel plezier in Ottentic, vanaf 16h.

Donderdag en vrijdag: geen Café Ottentic.

Op donderdag gaat onze bierdegustatie ‘Schatten uit de bierkelder’ door. Deze is volledig volzet. Op vrijdag is Ottentic afgehuurd voor een privéfeest. Op beide dagen is het Warmste Café niet open voor het ruime publiek. We heten je op zaterdag terug van harte welkom en dit al vanaf 8h ‘s morgens!

Zaterdag: JCI Houtland

JCI Houtland is een lokale vormingsvereniging voor jonge ondernemers en ondernemende jongeren (18 tot 40 jaar) uit de regio Houtland en daarbuiten. Hun missie? “Groeikansen tot leiderschap aanbieden die jonge mensen aanzetten tot het creëren van positieve veranderingen.” Positief bijdragen aan de maatschappij, internationalisme, persoonlijke vorming en groei, netwerken en daar ook nog eens een fijne (café)avond aan koppelen? Het is geen verrassing dat ze wilden deelnemen aan deze actie voor de Warmste Week. We zijn enorm dankbaar voor de vele helpende handen op zaterdag 23 december. Iedereen is van harte welkom vanaf 8h. Want: er is dan ook zaterdagmarkt in de omgeving van Ottentic.

Zondag: alle partners samen

Op de dag van kerstavond is het nog afwachten of we met voldoende vrijwilligers zullen zijn om het café open te houden. Houd onze website en socials in de gaten, want we geven hier zo snel mogelijk een update over.

Ottentic - een plek voor iedereen

Bij Ottentic geloven we in verbinding tussen mensen. Ons café is niet alleen een plek waar je kunt genieten van lekkere drankjes en gerechten, maar vooral ook een plek waar iedereen welkom is zoals ze zijn. We streven naar een hartelijke sfeer waarin mensen zich thuis voelen en gezellig kunnen samenzijn.

Met het Warmste Café van Brugge willen we die warmte doorgeven aan anderen. We vinden het belangrijk dat iedereen, maar zeker ook kinderen en jongeren, de kans krijgt om zonder zorgen op te groeien en te leven in een warme en veilige omgeving. Laat dat nu net ook het thema zijn van deze editie van de Warmste Week. Reden te meer om met Ottentic financieel ons steentje bijdragen aan de Warmste Week 2023.

Opbrengst de Warmste Week

In Ottentic draait het allemaal rond gezelligheid, maar tijdens de Warmste Week willen we vooral een mooi bedrag bijeen brengen voor het goede doel. We verkopen drankkaarten van €10,00 waarvan de helft integraal  naar de Warmste Week gaat. Ottentic staat in voor de organisatie en accommodatie. Samen met onze partners zetten we ons in om zoveel mogelijk opbrengst te verzamelen. Zo sponsort traiteur ’t Dozyn de verse soep en staan de bedrijven Oostboek en Studiebureau Jonckheere samen met organisatie BNI De Metten en vereniging JCI Houtland in voor de bediening aan de bar. De opbrengst wordt bovendien aangevuld met vrije giften van extra sponsors zoals Stabitec, … Aan alle sponsors en sympathisanten die deze actie mee doen slagen: een grote DANKJEWEL! 

Meer over Ottentic

Ottentic is een Brugs café, maar we zijn zoveel meer dan een sfeervolle plek om een frisse pint te drinken met vrienden. Zo organiseren we geregeld bierdegustaties en kaas- en wijnavonden. Mensen samenbrengen en verbinden is ons ding. Ottentic wordt ook verhuurd voor privé-events zoals trouw- of verjaardagsfeesten. Samen met onze vaste barman en cateraar ‘t Dozyn maken we je dag onvergetelijk. Interesse? Neem dan zeker een kijkje op onze website of spreek ons gerust aan tijdens de Warmste Week. We geven met plezier een woordje uitleg.

Tot dan!