Tadaaz 'Mom to be' event

Tadaaz 'Mom to be' event

Tadaaz koos voor Ottentic als locatie voor het eerste Mom-to-be event. Het werd een gezellige en inspirerende avond voor mama’s in spe die alleen of met een vriendin inspiratie kwamen opdoen tijdens de zwangerschap. Op de benedenverdieping werden de gasten onthaald met een hapje en een drankje en kon iedereen kennismaken met de collectie geboortekaartjes en doopsuikerdoosjes van Tadaaz.

Op de eerste verdieping vond de culinaire workshop plaats. Traiteur Sylvia verzorgde een mooi programma met originele hapjes voor de babyborrel. Heerlijke lekkernijen die origineel gepresenteerd werden! En uiteraard hoorde daar ook een proeverij bij! De aanwezigen ontvingen ook een origineel receptenboekje om thuis zelf deze hapjes te maken.

Op de gezellige zolder van Ottentic vond een workshop ‘styling in de zwangerschap’ plaats door Neufmoisbelle. Met de hulp van een (zwanger) model werden heel wat tips en tricks getoond voor leuke outfits tijdens de zwangerschap. Het comfort van de kledij, de mogelijkheid om kledij ook na de geboorte te blijven dragen, leuke accessoires… alles werd uitgebreid besproken. Het stijlgidsje ‘Negen maanden mooi’ werd ook via lottrekking geschonken aan enkele deelnemers.

Op een friend event is het natuurlijk belangrijk om tijd te hebben om bij te praten in een gezellige sfeer. Dat kon zeker tussen en na de workshops in het praatcafé op de benedenverdieping! En niemand ging met lege handen naar huis! Voor alle deelnemers was er een goed gevulde goodiebag mag allerlei leuks voor aanstaande mama’s.

Een gezellige en geslaagde inspiratie-avond voor een groep toffe madammen, zo kan je het programma eigenlijk het best samenvatten. Ottentic was de perfecte locatie voor dit eerste event!